Uppdaterade riktliner

Hej alla spelare och föräldrar!

Även om vi har levt med pandemin mer än 18 månader så är läget fortfarande inte under kontroll i världen. Senast idag kom besked om nya restriktioner i Berlin och Österrike.

Vi i Bålsta BTK har kunnat hålla igång vår verksamhet hela tiden vilket vi är glada över, stort tack till alla er som har följt instruktioner och riktlinjer. Nu är det viktigt att vi fortsätter hålla ut så att vi inte åker på ett bakslag.

Vi har haft som princip att inga föräldrar får vistas i lokalen i samband med träning under pandemin och detta kommer kvarstå som en rekommendation. Vi ser helst att lämning sker på parkeringen och att spelarna själva kommer ner i lokalen. Föräldrar som är fullt vaccinerade får dock komma ner i samband med hämtning och kan vänta i våra soffgrupper.

Vi har många unga spelare som inte kan ta vaccin och därav att vi fortsättningsvis är måna att minska risken för smittspridning. Vi hoppas att alla orkar fortsätta hjälpas åt för att säkerställa att vi kan fortsätta med våra träningar under dessa former.

MVH
Styrelsen BBTK